cards against humanity disney

Cards against humanity Disney editie gaat je kindertijd ruïneren

Deel dit met je vrienden!

Ja hij komt er aan: cards against humanity Disney editie. Het originele spel veroverde snel het Verenigd Koninkrijk en Amerika en begint nu ook in Nederland aan populariteit te winnen. Het spel is perfect voor op feestjes en als pre-drink game. Als je dacht dat het spel niet nog erger kon zijn er nu geruchten dat er een Disney editie aan komt.

Op de Facebook pagina van cards against humanity werd een screenshot gepost van het aankomende spel, waarna deze snel weer verwijderd werd. Fans waren echter in staat om de post vast te leggen en plaatsen hem online.

Het spel wordt gezien als een spel voor vreselijke mensen, dus we denken niet dat je dit spel met je ouders zal spelen. Echter is het een hilarisch spel om met je vrienden te spelen. Wij kijken zeker uit naar een Disney editie!

Spelregels

Om het spel te spelen trekt een speler een zwarte kaart en leest de vraag voor. Vervolgens moeten de andere spelers antwoorden met de woorden die op de witte kaart staat. Super simpel maar super leuk. De mogelijkheden zijn eindeloos en je hebt een avond plezier. Voeg hier het drink element aan toe en het is het perfecte begin van een avond uit.

 

Het origineel bestel je hier:


Lees ook: Tequila is goed voor je – Dit is waarom


Kim is bekend van Facebook. Veel mensen identificeren zichzelf met Kim. Verder brengt zij dagelijks het laatste (opmerkelijke) nieuws en alles op het gebied van lifestyle en beauty.

Kim is slim. Be like Kim!

Geef een reactie:
Leuk artikel? Like en/of deel het:
Scroll to top