dogs netflix

Deze nieuwe Netflix serie gaat je laten huilen – “Dogs” – Bekijk de trailer!

Deel dit met je vrienden!

Deze nieuwe Netflix serie gaat je laten huilen

Op 16 november verschijnt de serie “dogs”. Deze serie laat de intieme band tussen hond en mens zien. Het laat de verhalen zien van verschillende honden uit Syrië, Japan, Costa Rica, Italië en de Verenigde Staten.

De serie is een echte tranentrekker en een must voor elke hondenliefhebber om te bekijken. Wordt alvast enthousiast door het bekijken van de trailer:

Afleveringen dogs

In de eerste aflevering, geregiseerd door Heidi Ewing, wordt een 11 jarig meisje gevolgd die leidt aan een trauma en hier een therapie hond voor heeft, Rory.

In de andere afleveringen zie je onder andere Ayham, een Syriër, met zijn hond Zeus, die samen met zijn viervoeter over de grens naar Lebanon probeert te vluchten.

Ook maak je kennis met een Italiaanse visser die samen met zijn hond werkt en zie je de wondere wereld van “dog groomers”. Deze japanners vliegen naar Californië om aan een wedstrijd mee te doen.


Lees ook: Hoe krijg ik een vriendje? – 5 tips

Kim is bekend van Facebook. Veel mensen identificeren zichzelf met Kim. Verder brengt zij dagelijks het laatste (opmerkelijke) nieuws en alles op het gebied van lifestyle en beauty.

Kim is slim. Be like Kim!

Geef een reactie:
Leuk artikel? Like en/of deel het:
Scroll to top