drankspellen op 1,5 meter afstand

Dit zijn de leukste drankspellen om op 1,5 meter afstand met elkaar te doen

1,5 meter afstand drankspellen

Het is natuurlijk een vraag die zeker in het weekend sterk naar boven komt: wat te doen tijdens de quarantaine? Hoewel we in quarantaine zitten betekent dat niet dat we helemaal niet met elkaar een drankspel kunnen doen. Deze spellen helpen jou om op veilige afstand toch een top avond te hebben met jouw huisgenoten waar je toch al in quarantaine zit.

en ja dat kan dus ook gewoon digitaal!

Oldschool Beerpong

Deze kan zowel met je huisgenoten (waar je dus al mee in huis zit sinds het begin van de quarantaine) als digitaal. Het eerste hoeven we niet uit te leggen. Voor het tweede dien je twee beerpong sets te hebben. Eentje stuur je naar je eigen adres en de ander naar die van je vriend of vriendin. Zet een laptop of telefoon aan het eind van de tafel achter de cups en beerpongen maar! Kijk wel uit dat het bier niet over je toetsenbord heen vliegt als je weer eens raak gooit!

 

Shit Happens Kaartspel

Shit happens.. Ja het leven valt niet mee.. Zeker niet in deze corona tijd. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar levensecht partyspel dat ook digitaal gespeeld kan worden. Pak het spel er bij en zorg dat je videobelt met je vrienden! Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die je moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Wat is erger? “Je vader in z’n nakie zien” of “elke nacht in bed plassen”?

Drinking Roulette (een klassieker)

Deze klassieker kan je uiteraard heel makkelijk spelen met huisgenoten. Maar we dagen je ook uit om deze digitaal te spelen. Jij bent de croupier en je vrienden mogen inzetten! Draaien maar. (moeten ze wel voor hun eigen shotjes zorgen natuurlijk..)

 

Ik heb nog nooit…

Een echte klassieker! En ja, deze is ook goed te spelen via houseparty, FaceTime of Zoom. Het ultieme spel om elkaar even beter te leren kennen. Wellicht leuk om te spelen met die tinder match die je net hebt ontmoet. Zit nooit om vragen verlegen šŸ˜‰

 

En niet te vergeten.. 30 seconds!

Deze zal nooit vervelen. Dit spel kan je met een beetje fantasie ook via een videobelverbinding spelen. Oke we geven toe, het is lang niet zo leuk als tegenover elkaar zitten en er is maar 1 iemand die de kaartjes kan voorlezen (of je moet ieder een spel aanschaffen) maar hey: we moeten even creatief zijn met z’n allen! En oja, de verliezer drinkt.

 

Weet jij nog leuke drankspellen die je in quarantaine kan doen? Reageer dan hieronder!

Kim is bekend van Facebook. Veel mensen identificeren zichzelf met Kim. Verder brengt zij dagelijks het laatste (opmerkelijke) nieuws en alles op het gebied van lifestyle en beauty.

Kim is slim. Be like Kim!

Geef een reactie:
Leuk artikel? Like en/of deel het:
Scroll to top