fidget spinners rage is nu wel over

Fidget spinners rage is nu wel over

Deel dit met je vrienden!

Als jij nog met je fidget spinner speelt stop er dan mee! Door het internet komen en gaan hypes enorm snel. Dus wij kunnen concluderen: de fidget spinners rage is nu wel over.

Het begon allemaal met een artikel in Forbes op 23 december 2016. James Plafke noemde het de “must-have toy of 2017”. En ja als een site als Forbes het zegt dan gebeurt het ook. YouTubers en Reddit lezers namen het nieuws snel over en de rage bereikte zijn piek in April 2017. Het speelgoedje zou goed zijn voor mensen met ADHD en autisme, maar al snel gingen jullie “normale” mensen er ook mee spelen. Scholen begonnen de spinner zelfs te verbieden. En je weet wat er gebeurt als je iets niet mag hebben, tsja dan wil je het!

Feitje: Catherine Hettinger vondt de fidget spinner al in 1993 uit.

Er is inmiddels zelfs een fidget spinner app. Wat de gekte helemaal compleet maakt. Inmiddels heeft ook elke YouTuber met 3 subscribers er een video over gemaakt en hebben we onze fidget spinner foto’s massaal op Facebook en Instagram gedeeld. De verkoopcijfers van amazon laten ook een daling zien. De fidget spinner verdwijnt langzaam uit de top 10 meest verkochte producten.

We hebben het inmiddels wel gezien, dus laten we massaal de fidget spinner maar weer in de la leggen, tot hij over 20 jaar waarschijnlijk weer eens populair wordt. Oh en vergeet dit ook niet tegen je vrienden te zeggen.

De nieuwste rage is “the floor is lava”. Laten we kijken hoelang deze rage het volhoudt, maar tot die tijd kun je hier de spelregels lezen!

Kim is bekend van Facebook. Veel mensen identificeren zichzelf met Kim. Verder brengt zij dagelijks het laatste (opmerkelijke) nieuws en alles op het gebied van lifestyle en beauty.

Kim is slim. Be like Kim!

Geef een reactie:
Leuk artikel? Like en/of deel het:
Scroll to top