hoe krijg ik een vriendje

Hoe krijg ik een vriendje? DEEL 2!

Hoe krijg ik een vriendje? NOG MEER TIPS!!

Na ons uiterst succesvolle eerste deel willen we jullie graag verblijden met nog meer tips! Als je jezelf afvraagt: Hoe krijg ik een vriendje? Dan kunnen onderstaande tips zeker helpen. Ons eerste deel nog niet gezien? Klik dan hier en lees ons eerste deel rustig door!
Vergeet ook vooral niet om dit artikel te delen met die vriendin die anders eeuwig vrijgezel zal blijven.

1. Zegt het voort

Laat al je vrienden en vriendinnen horen dat je op zoek bent naar die ene leukerd. Wellicht hebben ze wel een leuke neef of loopt er op hun voetbalclub wel een stoot rond. Je weet het niet als je het niet uitspreekt. Of pak het drastisch aan en deel het op Facebook. Aangezien wij millennials ons tegenwoordig nergens voor hoeven te schamen.

2. Ga uit met maximaal 1 of 2 vriendinnen

Mannen zijn vaak geïntimideerd door grote groepen vrouwen. Geef ze eens ongelijk! Op je afstappen terwijl je met je hele vriendinnengroep wijntjes en tequila’s aan het wegtikken bent is doodeng. Zeker als je die ene beschamende vriendin bij je hebt die na 2 wijntjes al schreeuwend op de bar staat…

3. Lichaamstaal

Laat hem merken dat je interesse hebt via je lichaamstaal. Maak oogcontact en als je helemaal in een gekke bui bent: knipoog. Speel met je haar, dat vinden mannen prachtig en doet hun oerinstinct om jou te veroveren blijkbaar aanwakkeren.

4. Stap op hem af

Oke, dit is misschien de omgekeerde wereld, maar het is inmiddels 2017. Doe eens gek en stap op hem af. Kijk gewoon wat er gebeurt. Waarschijnlijk is hij enorm gecharmeerd van je moed!

5. Ga bij de lokale pingpong club.. (uh tafeltennissen vereniging.. excuus)

Ik las ergens dat het jongens-meisjes ratio daar enorm hoog is. In het voordeel van het aantal jongens dan. Echter moet je je afvragen of prince charming aan pingpo… uhm: tafeltennis doet.

6. Facebook stalken

Kijk wat rond bij vrienden van vrienden. Verzend een bericht en ga duimen. Dit kan enorm creepy overkomen dus kies je woorden wijs.

Dit beindigt deel 2 van onze hitserie: Hoe krijg ik een vriendje? Hopelijk gaat het je een beetje helpen. Heb je zelf tips? Laat ze dan achter in een comment hieronder. En vergeet dit zeker niet met je vrienden te delen!

Kim is bekend van Facebook. Veel mensen identificeren zichzelf met Kim. Verder brengt zij dagelijks het laatste (opmerkelijke) nieuws en alles op het gebied van lifestyle en beauty.

Kim is slim. Be like Kim!

Geef een reactie:
Leuk artikel? Like en/of deel het:
Scroll to top