houdt hij echt van mij

Houdt hij echt van mij?

Houdt hij echt van mij?

De vraag die jij je wellicht wel eens afvraagt: houdt hij echt van mij? Het is vaak lastig om hier achter te komen. Zeker omdat jongens niet snel “ik hou van jou” durven te zeggen. Echter zijn er dingen waar je op kan letten om te zien of hij echt verliefd is en jullie samen oud zullen worden.

1. Hij wordt graag in het openbaar met je gezien.

Als jullie op straat lopen houdt hij graag je hand vast. Daarnaast nodigt hij je geregeld uit om samen naar verjaardagen of andere feestjes te gaan. Hij schroomt niet om je af en toe een knuffel of kus te geven, zelfs als hij ietwat verlegen is.

2. Hij doet kleine dingen voor je.

“Het zit hem vaak in de kleine dingen.” – Hij neemt wat lekkers mee als hij langskomt of wast een paar glazen af. Het hoeft niet groot te zijn maar zo laat hij zien dat hij echt om je geeft.

3. Hij kijkt stiekem naar je.


Af en toe merk je dat hij stiekem naar je kijkt. Hij kan zijn ogen amper van je afhouden. Dit zegt genoeg: Hij vindt jou de mooiste op aarde.

4. Hij voelt en denkt hetzelfde als jij.

Voel jij je verdrietig dan voelt hij zich ook niet goed. Heb je ruzie met iemand dan neemt hij het voor je op. Vindt hij iemand geen leuk persoon dan deel jij vaak die mening. Jullie zien de wereld vaak exact hetzelfde.

5. Hij durft ruzie met je te maken

Een misverstand is heel normaal. Af en toe moet je even ruzie maken, hoeveel je ook van elkaar houdt. Je kan het niet overal over eens zijn en als je veel samen bent zul je je vaak ergens aan gaan irriteren. Hij is zeker niet bang om jou de waarheid te zeggen.


Lees ook: 6 type vrienden die we allemaal hebben.

Kim is bekend van Facebook. Veel mensen identificeren zichzelf met Kim. Verder brengt zij dagelijks het laatste (opmerkelijke) nieuws en alles op het gebied van lifestyle en beauty.

Kim is slim. Be like Kim!

Geef een reactie:
Leuk artikel? Like en/of deel het:
Scroll to top