slimme toilet

Dit slimme toilet stuurt een waarschuwing als je meer dan 15 minuten poept

Ken of ben jij iemand die graag lange tijd op het toilet zit? Dan moet je misschien naar Shanghai. In de Chinese stad zijn inmiddels 150 “slimme” openbare toiletten gebouwd. Deze toiletten hebben een aantal high-tech snufjes aan boord.

Zo monitoren ze de lucht, houden ze bij hoeveel bezoekers het toilet heeft en stellen ze het water niveau automatisch bij. Echter is er een heel opmerkelijk snufje aan boord bij dit slimme toilet. Het toilet houdt namelijk bij hoe lang iemand op het toilet doorbrengt. Is dit langer dan 15 minuten? Dan neemt een medewerker snel een kijkje. Even je tijdlijn checken tijdens het poepen zit er dus niet meer in…

toilet china shanghai

Gezichtsherkenning voor je toilet papier

Eerder waren de toiletten in China al in het nieuws aangezien je alleen met gezichtsherkenning aan toilet papier kon komen. Nadat je gezicht gescand was kreeg ieder evenveel toilet-papier tot z’n beschikking.

Wat vind jij? Gaat dit te ver?


Lees ook: wc-rol als kerstcadeau

Kim is bekend van Facebook. Veel mensen identificeren zichzelf met Kim. Verder brengt zij dagelijks het laatste (opmerkelijke) nieuws en alles op het gebied van lifestyle en beauty.

Kim is slim. Be like Kim!

Geef een reactie:
Leuk artikel? Like en/of deel het:
Scroll to top