het MSN tijdperk

8 herkenbare dingen uit het MSN tijdperk

Voor de 90’s kids onder ons waren het spannende jaren. Opgegroeid met de eerste computers. Kloten op windows 95, het waren prachtige tijden. Vanaf 2000 werd de chatdienst uitermate populair. Vooral onder middelbare scholieren. Dit zijn herkenbare dingen uit het MSN tijdperk.

1. Aanmelden

Het eerste wat je deed als je thuis kwam van school. Uiteraard in offline modus zodat je eerst kon zien wie er online waren zonder dat iemand jou opmerkte.2. Je status

Je status updaten deed je meerdere keren per dag. En je gebruikte uiteraard dit soort tekens: •❤•Oº

3. Muziek

De functie om te laten zien wat je voor muziek je aan het luisteren was stond altijd aan. Zo kon iedereen zien dat jij genoot van de spice girls. Uiteraard gedownload van LimeWire.

4. Achter elkaar in en uit loggen

Zodat iedereen je nieuwste status zag. Of om te zorgen dat mensen tegen je begonnen te praten.

5. Het gesprek starten

Heyyy, hoestie?

6. Buzzeren

10.000 keer, gewoon om mensen te irriteren.

7. Iemand z’n MSN vragen

Super spannend natuurlijk, je moest op school iemands MSN vragen. Om diegene vervolgens toe te voegen en dan heel lang nadenken wat je zou gaan zeggen… “Hey, hoestie” waarschijnlijk.

8. Tijd

Je mocht maar een bepaalde tijd MSN’en van je ouders. Maar stiekem ging je altijd nog even wat langer door want je had net een goed gesprek met een vriendin en die leuke jongen, tegelijk. Wat een uitvinding dat MSN.


Lees ook: Bizarre stock foto’s

Heb jij ook mooie herinneringen aan het MSN tijdperk? Deel ze dan in een comment.

Kim is bekend van Facebook. Veel mensen identificeren zichzelf met Kim. Verder brengt zij dagelijks het laatste (opmerkelijke) nieuws en alles op het gebied van lifestyle en beauty.

Kim is slim. Be like Kim!

Geef een reactie:
Leuk artikel? Like en/of deel het:
Scroll to top