hondenvlees sate in bali

Hondenvlees saté in Bali – Kijk uit!

Deel dit met je vrienden!

Hondenvlees saté in Bali.

Reis jij deze zomer naar Bali af? Of ken je iemand die erheen gaat? Wees dan gewaarschuwd voor hondenvlees saté in Bali! Ja je leest het goed, hondenvlees wordt verkocht in Bali.

Animals Australia kwam erachter dat straatverkopers saté verkopen en zeggen dat het om kippenvlees gaat. Echter blijkt nu dat het om hondenvlees gaat. Hondenvlees is overigens niet illegaal in Bali, maar de manier waarop deze honden geslacht worden is te gruwelijk voor woorden. Daarnaast lijkt het ons dat je geen hondenvlees wil eten, zeker niet als je denkt dat het kip is.
Door maandenlang onderzoek door de australische dierenorganisatie blijkt dat de verkoop van hondenvlees veel voorkomt in Bali. Dit beperkt zich niet tot de stalletjes op straat. Er blijkt ook hondenvlees in restaurants aan toeristen worden voorgeschoteld, zonder dat ze daar weet van hebben.

Undercover

Na maandenlang onderzoek door een undercover medewerker blijkt hoe gruwelijk het er aan toe gaat. De honden worden door bendes met veel geweld opgejaagd en gevangen genomen. Ze zitten in vieze en kooien zonder het daglicht te zien. De honden worden vervolgens vergiftigd, doodgeschoten of in het ergste geval doodgeknuppeld.

Hopelijk wordt er door deze berichtgeving actie ondernomen en mocht je naar Bali afreizen let dan op wat je eet! Vergeet dit zeker ook niet te delen zodat iedereen hier van af weet..

Bron: Animals Australia

Lees ook: Het is meer waarschijnlijk dat je hieraan dood gaat dan aan terrorisme

Kim is bekend van Facebook. Veel mensen identificeren zichzelf met Kim. Verder brengt zij dagelijks het laatste (opmerkelijke) nieuws en alles op het gebied van lifestyle en beauty.

Kim is slim. Be like Kim!

Geef een reactie:
Leuk artikel? Like en/of deel het:
Scroll to top