McDonald's gaat eindelijk thuisbezorgen

McDonald’s gaat eindelijk thuisbezorgen!

Deel dit met je vrienden!

McDonald’s gaat eindelijk thuisbezorgen!

Het nieuws waar wij allemaal al zolang op hebben gewacht! McDonald’s gaat eindelijk thuisbezorgen! Het fastfood restaurant wil nog niks bevestigen maar volgens bronnen van het AD begint het bedrijf deze zomer met bezorgen in Amsterdam.

Thuisbezorg trend

Thuisbezorgen is booming business. Volgens ABN Amro werden vorig jaar 900 miljoen maaltijden thuisbezorgd. Deze markt valt voor Mcdonald’s bijna niet te negeren en het lijkt er dus op dat ze zich gaan mengen in de thuisbezorg trend.

Slappe friet?

De vraag blijft of McDonald’s een manier heeft gevonden om je bestelling vers en warm te bezorgen. De McDonald’s friet goed houden is een behoorlijke uitdaging. Dit was een aantal jaar geleden een van de redenen voor de fastfood gigant om van thuisbezorging af te zien. Echter lijken ze inmiddels overstag en bezorgen ze al vanuit 200 filialen in Florida. Ook in Groot-Brittannië zal er bezorgd gaan worden.


Vooralsnog wil McDonald’s nog niks officieel bevestigen. Of en hoeveel bezorging gaat kosten is ook niet bekend. Waarschijnlijk zal Amsterdam als proef fungeren en zal het bedrijf later in meer steden thuis gaan bezorgen. 

Zou jij McDonald’s thuis laten bezorgen? Geef je mening hieronder!

Kim is bekend van Facebook. Veel mensen identificeren zichzelf met Kim. Verder brengt zij dagelijks het laatste (opmerkelijke) nieuws en alles op het gebied van lifestyle en beauty.

Kim is slim. Be like Kim!

Geef een reactie:
Leuk artikel? Like en/of deel het:
Scroll to top